Termékeink:
ajtók
ablakok
árnyékolók
fóliák
egyéb termékek
  Redőnyök

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyrendszerek szinte minden alkatrésze alumíniumból készül. Ennek köszönheti hosszú élettartamát. Ezek a szerkezetek nagyobb felületekre is használhatóak, hiszen a lamellák nagy fesztávok esetén sem hajlanak meg. Beépített feltolásgátlónak köszönhetően megnehezítik a külső behatolást. Igény szerint motorizálható.

Műanyag, új típusú redőny

A hagyományos redőny hátrányait kiküszöbölve az új típusú redextra redőny gyártása került előtérbe. Már új külső jeleket is hordoz magában, ami által látszatra megegyezik az alumínium redőnnyel. Szerkezetileg alumínium tokvéggel, lindab vagy alumíniumtokkal, fémgörgős csapágyakkal, alumínium záróléccel, gumikéderrel ellátott lefutóval van ellátva.

Vakolható tokos redőnyök

Az alumínium és a műanyag redőnyöket is egyaránt , az épülő házaknál vakolható tokos kivitelben is el lehet készíteni. Ennél az eljárásnál a redőnytok nem látszik és szabadon hagyja a teljes ablakfelületet. Az áthidaló kialakításával kapcsolatban kérje ingyenes tanácsunkat.

Kombi redőny

Az alumínium és a műanyag redőnyök is egyaránt szúnyoghálóval kombinálhatóak. Ez esetben a redőny és a szúnyogháló egy dupla levezető sínben mozog.

  Reluxák

Reluxa

A beltéri árnyékolás legelterjedtebb módja, amely szinte bármely nyílászáróra felszerelhető. Készülhet 16mm, 25mm, 35mm széles alumínium lamellákból, valamint 25mm-es trópusi fa lamellákból. Kezelése lehet bowdenes, üvegpálcás-súlyzáras illetve gyöngyös működtetésű. Bukó illetve a feszített kivitel ajánlott.

  Roletták

Roletta

Közel 50 féle szín és mintaválasztékkal forgalmazzuk fényzáró és fényáteresztő változatban is. Szerkezete alumínium elemekből valamint változatos színű és minőségű textíliából áll. Legnagyobb hővisszaverő képességgel az alupigmentált változat rendelkezik. Tetőtéri ablakoknál is kiválóan alkalmazható. Rugós illetve gyöngyláncos kezelőszerkezetű is lehet.

  Napellenzők

Napellenző

A legkedveltebb kültéri árnyékoló. Kiválóan alkalmas teraszok, erkélyek árnyékolására. Az általunk forgalmazott napellenzők a legkorszerűbb osztrák SATTLER textíliával készülnek, katalógusunkból a színek széles skálája választható. A vászon 100% Acryl, mely színstabil, UV-stabil, víztaszító. Szerelése történhet oldalfalra, mennyezetre, igény esetén tartóállványra. A ponyva feliratozható. Szerkezete: horganyzott tengely, alumínium szinterezett alkatrészek. Kezelése lehet kurblis (alap) vagy elektromos, igény esetén eső és fényérzékelővel tudjuk szerelni.

 
Honlapkészítés: Tárhelyszolgáltatónk: