Termékeink:
ajtók
ablakok
árnyékolók
fóliák
egyéb termékek
  Szúnyoghálók

Fix szúnyogháló

Tetőablak kivételével minden típusú nyílászáróra felszerelhető. Készülhet műanyag és alumínium profilból, füstszínű üvegszálas háló felhasználásával. Műanyag ablakokra a peremes változatot ajánljuk, amely az ablak megfúrása nélkül, ráfordítható pánttal rögzíthető.

Rolós szúnyogháló

Mozgatható, rolós rendszerű szúnyogháló, alumínium tokozattal, sínnel, hálóakasztóval készítve. Ajtóra is szerelhető ez a rendszer, vízszintes működtetéssel, ebben az esetben a húzóprofil mágnesesen záródik. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt mindenféle rovar ellen. Előnye a fix szúnyoghálóval szemben, hogy használata után a háló egy mozdulattal a tokozatba visszaengedhető.

Nyíló szúnyogháló

A hagyományos, jól bevált fakeretes ajtók újkori alumínium keretes változata, mely készülhet egy- illetve kétszárnyú változatban is.

Toló szúnyogháló

Helykihasználás szempontjából az oldalra eltolható, fix keretes ajtó nyújt megoldást.

  Könyöklők

Könyöklő

Az általunk forgalmazott műanyag párkányok UV-stabilak, melynek köszönhetően kül- és beltérre egyaránt alkalmazhatóak. A speciális, erre a feladatra kifejlesztett műanyag kiváló anyagtulajdonságai, mint például a hő- és fényállóság, nedvességgel, és a háztartásban szokásos tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség hosszú élettartamot biztosítanak.  Az ablak színéhez illeszkedő fóliás változatban is kaphatóak

  Párkányok

Párkány

Az alumíniumlemezből készült külső ablakpárkány színterezett felületkezeléssel készül ezért jó az ellenálló képessége a környezeti hatásokkal szemben. Alacsony hőmozgása van, ezért 6 m hosszúságig nem szükséges dilatációs rés képzése. A vízvédelmet az élzáró profilok biztosítják. Alapesetben fehér színben kapható, de felár ellenében Ral színskála szerint bármilyen színben rendelhető.

 
Honlapkészítés: Tárhelyszolgáltatónk: